Cod CAEN 1020 - Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor
Ce se cuprinde in Cod CAEN 1020 - Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor ?
Această clasă include:
activitatea de preparare şi conservare a peştelui, crustaceelor şi moluştelor şi anume: refrigerarea, congelarea, uscarea, afumarea, sărarea, punerea la saramură, conservarea etc.
obţinerea de preparate din peşte, crustacee şi moluşte: fileuri de peşte, icre, caviar, înlocuitori de caviar etc.
producţia de făină de peşte destinată consumului uman sau pentru hrana animalelor
producţia de făină şi produse solubile din peşte şi din alte animale acvatice, improprii pentru consumul uman
Această clasă include de asemenea:
activitatea navelor angajate numai în prelucrarea şi conservarea peştelui (nave uzină)
activitatea de prelucrare a algelor marine
Ce se exclude din Cod CAEN 1020 - Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor ?
Această clasă exclude:
activităţile de prelucrare şi conservare a peştelui de către navele angajate în activitatea de pescuit vezi 0311
activităţile de prelucrare a cărnii de balenă, pe uscat sau pe vase specializate, vezi 1011
producţia de uleiuri şi grăsimi din materii marine, vezi 1041
fabricarea mâncărurilor din peşte congelat, etc., vezi 1085