Cod CAEN 1039 - Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.
Ce se cuprinde in Cod CAEN 1039 - Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a. ?
Această clasă include:
fabricarea produselor alimentare conţinând în principal fructe sau legume, cu excepţia mâncărurilor gata preparate sub formă congelată sau de conserve
activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în oţet, ambalarea în cutii de conserve etc.
fabricarea produselor alimentare din fructe şi legume
fabricarea gemurilor, marmeladelor şi jeleurilor
prăjirea nucilor
fabricarea preparatelor şi pastelor din nuci
Această clasă include de asemenea:
fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe şi legume, ca de exemplu:
salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
legume curăţate sau tăiate
brânză din soia (tofu)
Ce se exclude din Cod CAEN 1039 - Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a. ?
Această clasă exclude:
fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi 1032
fabricarea făinii sau prafului din legume uscate, vezi 1061
conservarea fructelor şi nucilor în zahăr (fructe confiate), vezi 1082