Home / Stiri financiare / Dezvoltatorul chatbot-ului UNTOLD, despre viata post COVID: Angajatii vor gravita spre o cultura a flexibilitatii, la fel vor face si clientii

Dezvoltatorul chatbot-ului UNTOLD, despre viata post COVID: Angajatii vor gravita spre o cultura a flexibilitatii, la fel vor face si clientii

Dezvoltatorul chatbot-ului UNTOLD, despre viata post COVID: Angajatii vor gravita spre o cultura a flexibilitatii, la fel vor face si clientii

Cognizant Softvision România cu sediul la Cluj, este parte a gigantului american de solutii IT Cognizant, ce cuprinde o retea de 30 de studiouri în noua tari, pe cinci continente. Compania este prezenta pe piata din România din 1998, iar în prezent, echipa cuprinde mai mult de 1.800 de profesionisti din domeniul IT, care lucreaza în centrele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Baia Mare. Poate cel mai cunoscut proiect al companiei este aplicatia smart assistant si chatbot-ul dezvoltate pentru Festivalul UNTOLD în 2018. ECONOMICA.NET a stat de vorba cu Andres Angelani, CEO-ul companiei, despre provocarile aduse de noua criza, planurile companiei, dar si despre oportunitatile de schimbare ale mediului de business în general în relatia cu proprii angajati.

Veti fi afectat de aceasta criza?

Cu siguranta, dar cred ca fiecare persoana, fiecare organizatie si fiecare business, mari si mici deopotriva, vor fi afectate intr-un fel sau altul de criza. Cel putin, aceasta situatie ne-a facut pe toti sa ne oprim si sa ne gandim la ce este important, cum sa ne stabilim prioritatile si sa ne asiguram ca afacerile noastre si cei la care tinem sunt in siguranta si au un viitor sigur. La nivel macro, se va schimba modul in care mergem inainte si, sper eu, cum avem grija unii de ceilalti.

In ce masura estimati ca veti fi afectat din punct de vedere al veniturilor, mai ales daca ne gandim ca festivalul Untold ar putea fi anulat. Ati trimis angajati in somaj tehnic?

Tocmai am terminat de scris un nou capitol pentru cartea mea, „Transforming While Performing”, care a fost lansata anul trecut. Noul capitol este intitulat „Cel mai mare experiment Work from Home este live” si vorbeste destul de mult despre modul in care aceasta pandemie va obliga companiile sa isi reevalueze calendarul de transformare digitala. In timp ce impactul asupra pietelor financiare si asupra vietii oamenilor este teribil si va mai dura ceva timp pentru ca multi sa se recupereze pe deplin, suntem incurajati de conversatiile pe care le avem referitoare la modul in care organizatiile pot folosi tehnologia pentru a consolida in continuare echipe la distanta si a profita de o forta de munca distribuita eficient.

In luna septembrie anuntati ca intentionati sa angajati 500 de specialisti IT. Ati reusit sa inchideti recrutarea? Daca nu, care este urmatorul pas in aceasta directie?

Detalii, pe Economica

miercuri, 27 mai 2020, 397 afisari

Curs BNR vineri, 22 noiembrie 2024

1 EUR4.9759 RON
1 USD 4.7742 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

August Septembrie Octombrie
Euro 4,9765 4,9743 4,9748
USD 4,5199 4,4780 4,5615

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 5.0400 RON
la OTP Bank Romania
1 USD = 4.8500 RON
la Credit Europe Bank
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile